Čišćenje kanalizacije

Čišćenje i odgušenje kanalizacije Beograd - Vodoinstalater Beograd - RadeČišćenje kanalizacije je proces koji zahteva ponekad više različitih metoda i alata, a Vodoinstalaterski servis Rade ima i znanje i opremu za rešavanje svih problema sa kanalizacijom.

Već dugo godina vršimo usluge u oblasti vodovodne i kanalizacione mreže, pa znamo da problemi nekada mogu biti lako, a nekada i teško rešivi.

U slučajevima zagušenja kanalizacije, Vodoinstalaterski servis Rade koristi metodu mašinskog odgušenja kanalizacije kad god je to moguće, a posedujemo i opremu za ručno odgušenje. Najvažnije u celom procesu čišćenje kanalizacije je pronaći mesto i uzrok zapušenja.

Za detekciju i lociranje konkretnog problema opremljeni smo i za snimanje kanalizacije kamerom, kao i instrumentima koji vrše detekciju curenja vode. U slučaju da je nephodna zamena kanalizacionih cevi zakopanih duboko ispod zemlje, Vodoinstalaterski servis Rade ima mehanizaciju za iskop zemlje i vađenje problematičnih cevi.

Pored izvođenja građevinskih radova na kanalizacionoj mreži, možemo izvršiti i odnošenje otpada sigurno i bezbedno, poštujući sve ekološke standarde.

Čišćenje kanalizacije pritiskom vode je jedna od usluga koju naši vodoinstalateri izvode, kako u cilju čišćenja, tako i istovremenog ispiranja kanalizacionih cevi.

U slučaju potrebe za bilo kojim intervencijama u oblasti vodovodne i kanalizacione mreže, možete nas kontaktirati koristeći podatke na stranici kontakt za čišćenje kanalizacije...